Değerli Beden Eğitimi Öğretmeni Arkadaşlar...

 

Her Beden Eğitimi Öğretmeni ve Türk Milli Eğitiminin duyarlıEğitim çalışanlarında olduğu gibi Sinop Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği olarak Milli Bayramlarımıza olan hassasiyet ve Duyarlılığımızı göstermek ; son zamanlarda tartışılan Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili tartışmalara tepki göstermek adına 18/01/2012 çarşamba günü saat:12:30 da Sinop ta basın açıklaması yapılacaktır.


Ayrıca Gerekli resmi izinleri almak kaydıyla Milli Mücadelenin miladı kabul ettiğimiz 19 Mayıs günü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün Samsun a çıktığı noktada bu tartışmalara tepkimizi göstermek için basın açıklaması yapmak üzere elimizde sadece Türk Bayrakları Çocuk ve eşlerimizle birlikte 22/01/2012 tarihinde saat 12:30 da Samsun da olacağız.

 

D A V E T


Sinop Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneğinin organizasyonunda yapacağımız bu haklı tepkimizde , duyarlı olan tüm Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşları ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneklerini Samsun da aramızda görmek dileğiyle...


Not: Yapılacak Basın açıklamasına katılmak isteyen arkadaşlarımızın , yapılacak bu açıklamaya hiç bir etkinin gölge düşürmesini için dernek temsilcilerinin ve tüm katılımcıların ellerinde sadece Türk Bayrağı olmasını ve siyasi içerik taşıyan logo , afiş , parti ve sendika bayrakları vs. olmaması gerekmektedir.


Sinop Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Yönetim Kurulu