Son 5 maçta 4, üst üste de 3 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar aylarca ortak olduğu ilk 2 yarışının çok uzağında kalırken, Play-Off'u da riske atmaya başladı.

Lider Yılport Samsunspor'un 13, ikinci Eyüpspor'un ise 12 puan gerisine düşerek Süper Lig'e direkt çıkacak ilk 2 sıra için havlu atma noktasına gelen Bodrumspor, son maçlarda yarıştaki önemli rakiplerine yenildi.

Son 5 maçta sadece alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Altay karşısında 2-0 galip gelebilen Ege temsilcisi, tamamı şampiyonluk ve Play-Off yarışındaki Eyüpspor'a 1-0, Manisa FK, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor'a ise 2-1 yenildi.

Bodrumspor özellikle maçların son dakikalarında yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Manisa FK ve Çaykur Rizespor müsabakalarının 90+6'ncı dakikalarında kalesinde golleri gören Bodrumspor, Sakaryaspor karşısında da 83'üncü dakikada topu ağlarında görüp mağlubiyetten kurtulamadı.

Sıralamada 41 puanla 7'nci durumda bulunan Bodrumspor'da geçen hafta taraftarın ilk kez protesto edip istifa çağrısında bulunduğu teknik direktör İsmet Taşdemir, Sakarya deplasmanında takımının 10 kişi mücadele etmesine rağmen iyi bir görüntü ortaya koyduğunu söyledi.