2022 Faaliyet programımızda yer alan 1. Kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kursumuz Ankara’da yapılacaktır.
Ön kayıt tarihleri: 12-27 Eylül 2022 tarihleri arasında olacaktır.

Kurs Başlangıç-Bitiş: 03 Ekim  – 10 Ekim 2022 tarihleri arasında Ankara Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde uygulama eğitimi yapılacaktır.

2022 Faaliyet programımızda yer alan 1. Kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kursumuz, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı bünyesinde Ekim ayı içerisinde Ankara’da yapılacak olup, başvuru şekli, tarih, programlar vs. kurs ile ilgili açıklamalar aşağıda belirtilmiştir.

Kurs başvuruları; E-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Uygulama Eğitim Kurslarımıza daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarından başarılı olanlar katılabilecektir.

Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, E-devlet üzerinden sisteme yüklenecektir. E -devlet üzerinden yüklenen belgeler federasyona gönderilmeyecektir uygulama dersi başlangıcında elden toplanacaktır.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Antrenör Eğitim Yönetmeliği kapsamında kursun başlamadan önce kursa kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir. 1. Kademe Boks Antrenör Kursu kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır. Ön kayıt aşamasında 150 kişi başvuru yapabilecektir. Kursa katılacak olan 50 kişilik kontenjan Türkiye Boks Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatı 7. Maddesinin 3. Fıkrasına istinaden gerçekleştirilecektir. Kurs katılım kontenjanları her bir kurs için 50 kişi ile sınırlandırılmıştır. Kurs kontenjanlarının dolması halinde kursa katılamayan antrenör adayları için ileriki tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş /Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.

Kurs ücreti; E-devlet üzerinden yapmış olduğunuz kurs başvurunuzun onaylanmasından sonra mail adresinize otomatik olarak gönderilecek referans numarası ile TEB Bankası gişelerinden veya atmlerinden; Ödeme İşlemleri TEB Bankası  ödemeler / fatura ödemesi /Faturalar /Diğer / Gençlik Ve Spor Bakanlığı ödemesi olarak referans no ile yatırılacaktır. Ön kayıt tarihleri içerisinde yatırılacaktır. Ödemelerin son güne bırakılmaması rica olunur. Herhangi bir aksaklık durumunda federasyonumuz sorumlu değildir.

Kademe Antrenör Kurs Ücreti
Temel Eğitimden Başarılı Olup 1. Kademe Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 550TL.

Not: Bankada yukarıda belirtilen ücretler dışında ücretlendirme çıkması halinde lütfen federasyonu arayınız.