Ankara’da 2024 yılında düzenlenecek olan 1. Kademe Boks Antrenör Uygulama Eğitimi Kurslarına başvurular başlıyor. Kurs, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı tarafından düzenleniyor. Ön kayıt tarihleri 13-20 Mayıs 2024 arasında gerçekleşecek. Kurs, 03-10 Haziran 2024 tarihleri arasında Ankara Eryaman’da gerçekleştirilecek.


Kursa başvurular, E-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacak. Katılım için gereken belgeler de aynı şekilde E-devlet üzerinden sisteme yüklenecek. Başvuru sürecinde 100 kişi başvurabilecek ancak kontenjan sadece 50 kişi ile sınırlı olacak. Kabul edilen kişilerin isimleri kurs başlamadan önce federasyonun internet sitesinde yayımlanacak.

Kurs ücreti, başvurunun onaylanmasının ardından mail adreslerine otomatik olarak gönderilecek referans numarasıyla TEB Bankası gişelerinden veya ATM’lerinden ödenebilecek. Ödemelerin son günlerde yapılmaması önemle vurgulanıyor.

Kursa katılamayan adaylar için ileriki tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılacak ve bu kurslar federasyonun resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.