ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off heyecanı devam ediyor. Darüşşafaka ile Fenerbahçe Beko, yarı final serisi dördüncü maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Beko, seride 2-1 önde bulunuyor. Sarı-lacivertliler, saha avantajıyla başladığı eşleşmede ilk maçı 94 - 69 kazandı.

Darüşşafaka, ikinci karşılaşmayı deplasmanda 82 - 81 kazanarak saha avantajını ele geçirdi. Seri, üçüncü maçla birlikte Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'na taşındı.

Fenerbahçe Beko, yine zorlu geçen karşılaşmada sahadan 73 - 69 galip ayrılarak durumu 2-1 yaptı. Marko Guduric 12 sayıyla Fenerbahçe Beko'nun en skorer isim oldu.

Daçka'da ise Gabriel Olaseni'nin 15 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Aleksandar Djordjevic'in ekibi, bu sonuçla saha avantajını da bir kez daha ele geçirdi.

Serinin dördüncü maçı Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak karşılaşma, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

Üç galibiyete ulaşan taraf adını finale yazdıracak. Gerekmesi halinde beşinci maça Fenerbahçe Beko ev sahipliği yapacak.