Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Ziraat Türkiye Kupası'nın, özellikle Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı vesilesiyle çok önemli bir hal aldığını belirterek, "Kupayı müzemizde düşünmek, önceliklerimizden biri. Şanlıurfaspor ile çok güzel bir maç oynadık. Zorlu olmasına rağmen kazandık ve tur atladık. İnşallah MKE Ankaragücü deplasmanında da tur atlamak istiyoruz. Kupayı önemsiyoruz, almak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Daha önce MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında yapılan lig maçında istenmeyen olaylar çıktığı hatırlatılan Kocadağ, şu yanıtı verdi:

"O dönem istenmeyen olayların çıktığı ve bizi üzen bir karşılaşmaydı. O dönem için federasyon gerekli cezaları verdi. Ne kadar az verdi, ne kadar çok verdi tartışmasını o zaman yaptık. Daha sonra Göztepe-Altay maçında yaşananlara baktık. Verilen cezalar olayın tekrar yaşanmasının önüne geçiyor mu geçmiyor mu? Bu da tartışma konusu. Bizim bir endişemiz yok. Türkiye'nin en eski, en büyük camialarından birisi Beşiktaş. Türkiye'nin her bir köşesi de bizim için endişe verici olmaz. Türkiye'nin her şehrine mal olmuş bir takım Beşiktaş. Bizi dostluk çerçevesinde karşılayacaklarına eminim. Öyle bir hissiyat ve güven var içimde. İnşallah dostluk çerçevesinde bir maç oynayacağız."