Etimesgut 15 Temmuz Şehitleri  Ortaokulu beden eğitimi ve spor öğretmeni Çağın ALTUĞ tarafından gerçekleştirilen projede sporla engellerin ortadan kaldırılabileceğini öğrencilerine kanıtlamış oldu.

Öğrencilere ders gibi proje!
Rio Paralimpik oyunlarında altın ve bronz madalya kazanan Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi milli takım sporcuları Abdullah ve Ali ÖZTÜRK ü konuk ederek sporla engellerin ortadan kaldırılabileceğini öğrencilerine anlatmaya çalıştı.

Öğrencilerin Milli Sporculara yoğun ilgisi
Programda öğrenciler Rio Paralimpik oyunlarında altın ve bronz madalya kazanan Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi milli takım sporcuları Abdullah ve Ali ÖZTÜRK e yoğun ilgi gösterdiler. Programda sporcularla sohbet, soru-cevap  ve imza etkinliklerine yer verildi. 

TRTSPOR projeye ilgi gösterdi
Gerçekleştirdiği projeyle takdirleri toplayan Çağın ALTUĞ u TRTSPOR da yalnız bırakmadı. TRT SPOR etkinlik boyunca çekim ve röportajlarla katkıda sağladı. Etkinlik sporcuların gösteri maçı ve sporculara teşekkür plaketiyle son buldu.

Bizlerde www.bedenegitimi.gen.tr olarak Çağın ALTUĞ u bu projesinden dolayı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz. 

Özel HABER / www.bedenegitimi.gen.tr