Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ilk 5 dakikası 8-8 eşitlikle geçilirken periyodu Fenerbahçe Beko, Edwards ve Hayes'in etkili oyunuyla 18-13 önde tamamladı.

İkinci periyotta hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla farkı açan sarı-lacivertliler, Melih Mahmutoğlu'nun da basketleriyle soyunma odasına 47-26 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte ev sahibi ekip, Cruz ve Roberson'un hücumlarıyla aradaki farkı azaltmaya çalışsa da buna izin vermeyen Fenerbahçe Beko, son periyoda 69-46 önde girdi.

Son çeyrekte Manisa Büyükşehir Belediyespor, Anosike ve Erdi Gülaslan ile etkili olmaya çalışırken 35. dakikayı 76-52 üstün geçen Fenerbahçe Beko, müsabakadan 93-58 galip ayrıldı.

Salon: Muradiye

Hakemler: Kerem Baki, Çağrı Hekimoğlu, Umut Özgün Ergün

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Roberson 14, Anosike 17, Gani Erdi Gülaslan 14, Cruz 10, Michalak 3, Acar Şen, Berkay Sinirlioğlu, Tolga Kaan Birer, Ogün Sevinç, Mustafa Baki Görür, Yiğit Baran Sarıkaya

Fenerbahçe Beko: Şehmus Hazer 6, Edwards 12, Pierre, Hayes-Davis 7, Jekiri 14, Metecan Birsen 16, Wilbekin 2, İsmet Akpınar 12, Samet Geyik, Melih Mahmutoğlu 18, Booker 6

1. Periyot: 13-18

Devre: 26-47

3. Periyot: 46-69

Manisa jandarmasından basketbol maçında "kadına şiddete" karşı pankart

 

Bu arada Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, maçta kadına şiddete karşı pankartlar açıp tribündeki taraftarlara broşür dağıttı.

Muradiye Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın güvenliğini sağlayan jandarma ekipleri, kadına şiddete de dikkati çekti.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekiplerince yapılan etkinlikte seyircilere kadına yönelik şiddetle ilgili broşürler dağıtıldı, tribünlerde pankartlar açıldı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu basketbolcular da ısınmak için sahaya çıktıklarında “Kadına El Kalkamaz” pankartını taşıdı.

Fenerbahçe Beko’da Melih Mahmutoğlu ve Samet Geyik de projeye destek verdi.