Fenerbahçe’de genç futbolcuların takımda kalıp-kalmayacağı merak ediliyor. Geçen sezon etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler sakatlığını tamamen atlattı.

Arda Güler kaldığı yerden...

17 yaşındaki futbolcu, Partizan maçının son bölümünde forma giydi. Genç yetenek, süre aldığı bölümdeki başarılı oyunuyla kaldığı yerden devam edeceğinin sinyalini verdi.

İsmail Yüksek şansını iyi değerlendirdi

İsmail Yüksek de Crespo, Mert Hakan ve Gustavo’nun yokluğunda hazırlık maçlarında görev yaptı. Forma şansını iyi değerlendiren 23 yaşındaki oyuncu, kendisine olan ilgiyi de artırdı. Jesus’un İsmail Yüksek’i kadroda düşünmemesi halinde birçok Süper Lig takımının şimdiden genç oyuncuya talip olduğu öğrenildi.

 Burak Kapacak hücumda dikkat çekti

Portekizli teknik adamın sağ bek pozisyonunda denediği Burak Kapacak da hazırlık maçlarında önemli süre aldı. Burak, savunmada bekleneni tam olarak veremese de hücumda dikkat çekti.

Muhammed Gümüşkaya, Jesus’un gözüne girmekte zorlandı

Geçen sezonu kiralık olarak GZT Giresunspor’da geçiren Muhammed Gümüşkaya, Jesus’un gözüne girmekte zorlandı. 21 yaşındaki futbolcunun başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

 

İstanbul’daki ilk hazırlık maçında sakatlanan Çağtay Kurukalıp ise Avusturya kampında kendisini gösterecek zamanı bulamadı.