RAMS Park'ta oynanan mücadelede ev sahibi Galatasaray, Davinson Sanchez'in 27. dakikada kaydettiği kafa golüyle 1-0 öne geçti.

34. dakikada Galatasaray, VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. 36. dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Halil Dervişoğlu, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak farkı 2'ye çıkardı: 2-0

39. dakikada yapılan VAR incelemesi sonrası sarı-kırmızlı ekip lehine bir penaltı kararı daha verildi. 40. dakikada penaltı atışını kullanann Tete, topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.

Konuk Teksüt Bandırmaspor, 45+3'te Sergen Piçinciol ile farkı 2'ye indirdi: 3-1

Bandırmaspor'un 60. dakikada Mustafa Çeçenoğlu ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

77. dakikada Teksüt Bandırmaspor, Remi Mulumba ile farkı 1'e indirdi: 3-2

Maçın skorunu 90+5. dakikada Galatasaray'ın yeni transferi Carlos Vinicius ilan etti: 4-2

Mücadeleden 4-2 galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip, çeyrek final biletini cebine koydu.

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşarak Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan sarı-kırmızılı ekip, kupaya 5. turdan dahil olmuştu. Galatasaray, bu etapta 1. Lig ekibi Ümraniyespor'u eleyerek son 16 turuna çıkmıştı. Kupaya 3. turdan dahil olan Teksüt Bandırmaspor ise sırasıyla TFF 3. Lig temsilcisi Armoni Alanya Kestelspor, TFF 2. Lig ekibi Somaspor ve Trendyol Süper Lig takımı Kasımpaşa'yı elemişti. 

trtspor