Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Gaziantep FK ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 bitti.

Altay ve Çaykur Rizespor küme düştü!

Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK puanını 43'e yükseltti ve Spor Toto 1. Lig'e düşen tüm takımlar belli oldu. 33'er puanda bulunan Altay ve Çaykur Rizespor, daha önce küme düşmesi kesinleşen Göztepe ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile birlikte gelecek sezonda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek.

Mücadelede Kayserispor, 26. dakikada İlhan Parlak ile öne geçti. Gaziantep FK, 27. dakikada Rumen yıldızı Alexandru Maxim ile skoru eşitledi ve ligde kalma adına kendine yarayan puanı elde etti.

Gaziantep FK'nin galibiyet hasreti 7 maça çıktı ve puanını 43 yaptı. Kayserispor ise üst üste 4. haftayı da galibiyetsiz geçti ve puanını 44 yaptı.

 

Kayserispor, gelecek hafta Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Gaziantep FK ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gidecek.

 

GAZİANTEP FK 1-1 YUKATEL KAYSERİSPOR

STAT: Gaziantep Kalyon

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Kamil Çetin, Hakan Karabalcık

GAZİANTEP FK: Günay Güvenç – Djilobodji, Tosça, Ertuğrul Ersoy, Oğuz Ceylan, Doğan Erdoğan, Recep Niyaz (Dk. 63 Merkel),  Sagal, Maxim, Mirza Cihan (Dk. 46 Muhammet Demir), Figueiredo (Dk. 74 Hamza Mendyl)

YUKATEL KAYSERİSPOR: Lung - Carole, Kolovetsios, Attamah, Onur Bulut, İbrahim Akdağ, Campanharo, Gökhan Sazdağı (Dk. 68 Mane), Abdulkadir Parmak (Dk. 68 Hayrullah Erkip), Emrah Başsan (Dk. 81 Emre Demir), İlhan Parlak (Dk. 38 Karahan Yasir Subaşı)

GOLLER: Dk. 26 Maxim (Gaziantep FK), Dk. 24 İlhan Parlak (Yukatel Kayserispor)

SARI KARTLAR: Maxim (Gaziantep FK), İbrahim Akdağ, Karahan Yasir Subaşı, Carole (Yukatel Kayserispor)