Süper Lig'in 13. haftasında Hatayspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. 6 golün çıktığı nefes kesen maçta kazanan çıkmadı mücadele 3-3 berabre bitti.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Bertuğ ile öne geçen Hatayspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının 60. dakikasında Traore ile eşitliği sağlayan Başakşehir 65. dakikada Aleksic ile öne geçti. 75. dakikada El Kaabi ile tekrar eşitliği yakalayan ev sahibi ekip 81. dakikada Ze Luis ile tekrar öne geçti. Karşılaşmada son sözü Serdar Gürler 90+1. dakikada attığı gol ile söyledi ve mücadele 3-3 sona erdi.

Bu sonuçla Hatayspor ligde puanını 11'e yükselterek 16. sırada yer alırken, Medipol Başakşehir ise 24 puan ile ikinci sırada yer aldı.

İlk yarının önemli anları

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atakaş Hatayspor, Medipol Başakşehir karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

5. dakikada sol kanattan gelişen Medipol Başakşehir atağında Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutta top direğin yanından az farkla auta gitti.

12. dakikada Atakaş Hatayspor öne geçti. Ömer Ali Şahiner'in kaleciye geri pasında araya girerek topu kapan Bertuğ Özgür Yıldırım, soldan kaleci Volkan Babacan'ı çalımlayarak meşin yuvarlağı boş ağlara gönderdi. 1-0.

19. dakikada Okaka'nın verkaçında Mounir Chouıar ceza sahası içinde kaleci Erce Kardeşler ile karşı karşıya kaldı. Mounir'in vuruşunda kaleci Erce gole izin vermedi.

36. dakikada Ömer Ali Şahiner'in ceza yayının gerisinden çektiği sert şutta top direğin yanından dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Atakaş Hatayspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

11'ler

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Vranjes, Burak, Adekugbe, Onur, Kaan, Aabid, Ribeiro, El Kaabi, Bertuğ.

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Hasan Ali, Ndayishimiye, Deniz, Aleksic, Berkay, Mounir, Okaka.

trtspor