Ankara Keçiörengücü haftayı BAY takım olarak geçirirken, sarı-kırmızılıların en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor deplasmanından puan çıkaramadı.

Göztepe, Manisa FK'nın 2-0 yenilmesiyle siyah-beyazlıların 2 puan önüne geçti. Yine Play-Off'u zorlayan Boluspor da evinde Bodrumspor'a 4-1 yenildi. Göztepe ile Boluspor arasındaki puan farkı 3'e yükseldi.

Bodrumspor ise Boluspor'u yenerek çıkışını sürdürdü ve Göztepe'nin önüne geçmesine izin vermedi. Haftayı 47 puan ve averajla Play-Off hattının dışında tamamlayan Göztepe, tam olarak hedefine ulaşamasa da geleceğe umutla bakmaya başladı.

Göztepe bu hafta içinde ise sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Sarı-kırmızılılar salı günü Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İzmir ekibi bu maçı kazanırsa rakiplerinin alacağı hiçbir sonuca bakmaksızın Play-Off hattına girecek. Sezonun ilk yarısında Gürsel Aksel Stadı'nda Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 yenmeyi başaran sarı-kırmızılılar olası galibiyet ya da beraberlik halinde rakibine ikili averajda da üstünlük sağlayacak.