Uygulama Eğitimine Gençlik Spor Bakanlığının açmış olduğu Temel Eğitim sınavına katılarak başarılı olanlar ve Spor Bilimleri Fakültesi ve Beden Eğitimi ve spor Yüksekokulu mezunları başvuru yapabileceklerdir.

Ön Kayıt başvuru tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmemektedir.

RİZE     Ön Kayıt Tarihi 18-29 Temmuz 2022

            Pandemi sürecinin bitmesinden dolayı uygulama eğitimi 06-12 Ağustos 2022 tarihlerinde yüz yüze yapılacaktır.

            Dersler sabah 09:00 akşam 18:00 saatleri arasından olacak şekilde planlanmıştır. Ders saatleri değişmeyecek olup devam zorunluluğu vardır.

 Daha önce 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kurslarına katılıp başarısız olan Bütünleme Sınavına katılacak kursiyerlerin 29 Temmuz 2022 tarihine kadar semiha.ergun@thof.gov.tr adresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

Bir yöre halk oyunları kurs bitirme belgesi ( Halk Eğitim Mer. kurs bitirme belgesi, resmi kulüp yazısı, adını belirten yarışma sonuç yazısı olmalıdır, lisans kabul edilmeyecektir)
Kurs katılım ücret dekontu (Referans kodu ile TEB Bankası şubelerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı Federasyon Kurs Ödemeleri” olarak 500 TL yatırılması gerekmektedir. Federasyon hesabına yatırılan ücretler kabul edilmeyecektir)
Sağlık beyanı. (ıslak imzalı olacak.) (indirmek için TIKLAYINIZ...)
Mezuniyet tarihi 2008 yılı öncesi olanlar için ilgili kurumdan ya da noterden onaylı diploma sureti (Ayrıca bu kişiler mezuniyet durumlarını e-devlet sayfasına ilgili kurumdan ekletmeleri gerekmektedir.)
Nüfus cüzdanı sureti