Ege Bölgesinde az bulutlu ve güneşli bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık İzmir'de 32, Denizli'de 37, Muğla ve Afyonkarahisar'da 34 derece ölçülüyor. İç kentlerde Cuma günü 4-5 dereceye varan sıcaklık düşüşü bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava var. Sıcaklık Antalya'da 31, Adana'da 34, Kahramanmaraş'ta 39, Hatay'da 33 derece ölçülüyor. 

İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde sıcaklık 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Doğu kesimlerinde ise 35 ile 40 derece arasında ölçülen sıcaklıklar var. Gökyüzüne ise güneşli bir hava hakim.

Karadeniz Bölgesinin büyük bir bölümünde gök gürültülü sağanaklar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede genellikle 29-30 derecelerde ölçülüyor ancak Gümüşhane ve dolaylarında 40 derecelik sıcaklık ile güneşli bir hava hakim.

Doğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu ve güneşli bir hava var. Sıcaklık Kars'ta 34, Malatya'da 40, Elazığ'da 42, Hakkari'de 36 derece ölçülüyor. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sıcak ve güneşli havalar devam ediyor. Sıcaklık Gaziantep'te 39, Diyarbakır'da 44, Şanlıurfa'da 42, Adıyaman'da 41 derece ölçülüyor. Bölge halkının sıcak çarpmalarına karşı dikkatli olması gerekiyor.