22-26 Ocak 2024 tarihinde Ankara ilinde 1.2.ve 3. Kademe antrenör uygulama eğitim kursu düzenlenecektir.

Kurs Yeri: ANKARA (Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu)

Kurs Eğitim Tarih Aralığı:
1.2.ve 3.Kademe : 22-26 Ocak 2024
*Başvuru tarihi : 11 Ocak 2024
*Son başvuru tarihi ve saati: 16 Ocak 2024 Saat:17:30
*Katılımcı listesinin ilanı: 17 Ocak 2024
*Kontenjanlarımız sınırlı olup her kademe için (1.kademe 30, 2.ve 3.kademe için 50 kişidir.)
* Kursların açılabilmesi için her kademede alt limit 15 Kişidir.

* Spor Bilgi Sistemi’nden kontenjanların iki katı başvuru alınacaktır. Başvuruların 1.kademe için 30, 2.ve 3.kademe için 50’den fazla olması durumunda, öncelikli olarak son beş yılda aktif antrenörlük yapan antrenörlere öncelik verilecektir.

* Öğretim Elemanı Denklik başvurusu onaylanan tüm katılımcılar kursa başvuru yapabileceklerdir.

* (Başvurusu onaylanan tüm antrenörler katılacaktır.)

*Eğitim Programı:

*Kursa katılıma hak kazanan kursiyerlerin isim listesi ile ders programı aynı anda web sitemizde yayınlanacaktır.

*Bütünlemeye kalan kursiyerler web sitemizde ilan edilen ders programında kalmış olduğu derslerin eğitimini alıp, sınava katılmaları gerekmektedir. Aksi takdirde sadece sınava alınmayacaklardır.

*Başvuru Şekli:

Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

*E-devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Antrenör/Kurs/Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.

*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor silgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

*Ödeme Bilgisi:

*Temel Eğitimden başarılı olup 1. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 2.000,00 (ikibin ) TL dir.

*Temel Eğitimden başarılı olup 2. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 2.700,00 (ikibinyediyüz) TL dir.

*Temel Eğitimden başarılı olup 3. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 3.600,00 (üçbinaltıyüz) TL dir.

*Denklik işlemleri yaparak kursa katılmaya hak kazanan kursiyerler için kurs ücreti 2.ve 3.kademe için 1.000,00(bin) TL ‘ dir.

*Gerekli şartları sağlayan ve kursa katılmaya hak kazanan adaylara ödeme yapmaları için Spor Bilgi Sisteminden referans kodu otomatik olarak gönderilecektir. Gönderilen referans numarası veya TCKN ile Akbank Ödeme Yöntem Bilgisi aşağıda yer almaktadır.

IBAN numarasına yatırılan, HAVALE-EFT ödemeleri KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BÜTÜNLEMEYE KALAN KURSİYERLER:

22-26 Ocak 2024 tarihinde düzenlenecek olan ve daha önceki (1.2.ve 3.kademe) antrenör uygulama kurslarında bütünlemeye kalan kursiyerlerin bundan sonraki süreçte başvurularını Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapacak olup, “Başvuru Yönlendirme Kılavuzu” ise aşağıda linkte yer almaktadır.

Bütünlemeye girecek kursiyerlerin kalmış oldukları derslerden açılacak olan kursta derslere katılmaları zorunludur. Aksi takdirde derslere katılmayan kursiyerler bütünleme sınavına alınmayacaklardır.

Önemli Bilgi:

Bütünlemeye girecek kursiyerlerin kalmış oldukları derslerden açılacak olan kursta derslere katılmaları zorunludur. Aksi takdirde derslere katılmayan kursiyerler bütünleme sınavına alınmayacaklardır.

Spor Bilgi Sistemi Bütünleme Başvuru Adımları

Mobil Bankacılık Ödeme Adımları

İnternet Bankacılığı Ödeme Adımları