Başvurular 30 Haziran-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

1.2.ve 3.Kademe Uygulamalı Eğitim Kursu, Ankara

18-25 Temmuz 2022 tarihinde Ankara ilinde 1.2.ve 3. Kademe antrenör uygulama eğitim kursu düzenlenecektir.

Kurs Yeri: Ankara THF Spor Kompleksi
Kurs Eğitim Tarih Aralığı: 18-25 Temmuz 2022
18-25 Temmuz 2022 tarihleri arası yüz yüze uygulamalı eğitim (Başvurusu onaylanan tüm antrenörler katılacaktır.)
*Başvuru tarihi : 30 Haziran 2022
*Son başvuru tarihi ve saati: 07 Temmuz Saat:17:00
*Katılımcı listesinin ilanı: 08 Temmuz 2022
*Katılımcı sayısı (Her kademe için 1.2.ve 3.kademe ): 30 Kişi
*Kontenjanlarımız sınırlı olup her kademe için (1.2.ve 3.kademe) 30 kişidir.(Tarih-saat-dakika ve saniyeler dikkate alınarak sıralama yapılacaktır.)

*Eğitim Programı:


*Kursa katılıma hak kazanan kursiyerlerin ve bütünlemeye katılacakların isim listesi ile ders programı aynı anda web sitemizde yayınlanacaktır.

*18-25 Temmuz 2022 tarihlerinde yapılacak uygulamalı eğitim Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Kompleksi’nde yapılacaktır. (Yıldızevler Hilal Mah. Sukarno Cad.No:47 Çankaya/ Ankara)  salon ve sınav yeri için gerekli bilgi, katılımcı listesi web sayfamızdan yayınlanacaktır.

*Başvuru Şekli:

Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

*E-devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Antrenör/Kurs/Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtilmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.

*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor silgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

*Ödeme Bilgisi:

*Temel Eğitimden başarılı olup 1. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 550,00 (beşyüzelli ) TL dir.

*Temel Eğitimden başarılı olup 2. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 750,00 (yediyüzelli ) TL dir.

*Temel Eğitimden başarılı olup 3. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 1.000,00 (bin) TL dir.


*Denklik işlemleri yaparak kursa katılmaya hak kazanan kursiyerler için kurs ücreti 2.kademe için 300,00(üç yüz) TL ‘ dir.

*Denklik işlemleri yaparak kursa katılmaya hak kazanan kursiyerler için kurs ücreti 3.kademe için 350,00 (üç yüzelli ) TL ‘ dir.

*Gerekli şartları sağlayan ve kursa katılmaya hak kazanan adaylara ödeme yapmaları için Spor Bilgi Sisteminden referans kodu otomatik olarak gönderilecektir. Gönderilen referans numarası veya TCKN ile Akbank Ödeme Yöntem Bilgisi aşağıda yer almaktadır.

IBAN numarasına yatırılan, HAVALE-EFT ödemeleri KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BÜTÜNLEMEYE KALAN KURSİYERLER:

18-25 Temmuz 2022 tarihinde düzenlenecek  olan 2.ve 3.kademe Antrenör Uygulama Kursunda bütünlemeye kalan kursiyerlerin başvuru süresi içerisinde Federasyonumuzun Akbank Aşağı Ayrancı Şubesi TR 45 0004 6002 8988 8000 1439 60 IBAN numaralı hesabına katılacakları her ders için yatıracakları 125,00 TL Bütünleme Bilgi Formunu antrenorkursu@thf.org.tr  adresine en geç 18 Temmuz 2022 tarihine kadar mail atmaları gerekmektedir. Belgelerin aslı sınav zamanında sınav yetkilisine elden teslim edilecektir.

Bütünlemeye girecek kursiyerlerin kalmış oldukları derslerden açılacak olan kursta derslere katılmak zorundadır. Aksi takdirde derslere katılmayan kursiyerler bütünleme sınavına alınmayacaklardır.

Bütünleme Sınav Bilgi Formu için TIKLAYINIZ...
Mobil Ödeme için TIKLAYINIZ...
Bireysel İnternet Ödeme için TIKLAYINIZ...