Sitemiz üyelerinden çok sayıda şikayet aldık. Üyelerimizin bizlere bildirdiklerine göre Beden eğitimi dersine gerek duyulmadığını, gereksiz olduğunu savunan bir çok yöneticinin olduğunu duyduk.

Hiç bir müdür bizlere beden eğitimi dersinin gereksiz olduğunu söyleyemez. Söyleyen kişide eğitimden uzak olan kişidir. Söyleyen bir müdüre şu cevabı veriyoruz. "Madem gereksiz neden müfredata konulmuş! Beden eğitimi dersinin diğer derslerden farkı yoktur. Bu böyle biline!"

Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nabi AVCI NIN ve Müsteşar yardımcımızın beden eğitimi dersinden de kurs açılabilir açıklamalarına rağmen Beden Eğitimi dersinden öğrenci ve velilerin istediği halde kurs açılmasına izin vermeyen il milli eğitim müdürlerini, ilçe milli eğitim müdürlerini ve okul müdürlerini 147 bildiriyoruz.

Dersimize gereken önemi verelim. Şuan yarış atı gibi yetiştirilen öğrenciler için, kötü alışkanlığı olan öğrenciler sporlara hayata döndürülmesi için en çok duyulan ders beden eğitimi dersidir. Diğer branşlardan ne farkımız var. Diğer dersler eğitime-öğretime hazırlarken, beden eğitimi dersi hayata hazırlar. Hep birlikte arayalım ve hakkımızı savunalım. Zihniyetler değişsin artık!!!