UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk etti. RAMS Park'ta oynanan karşılaşma 3-3 berabere sona erdi. 

Manchester United karşılaşmanın 11. dakikasında Garnacho ve 18. dakikasında Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0'lık üstülüğü yakaladı. 

Mücadeleyi elden bırakmayan Galatasaray, Ziyech'in sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta skoru 2-1'e getirdi ve maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya baskılı başyalan İngiltere temsilcisi 55. dakikada McTominay'ın golüyle 3-1 öne geçti. Mücadelenin 62. dakikasında sarı-kırmızılılar sağ çaprazda serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta topun başına geçen Hakim Ziyech yaptığı vuruşta bir kez daha ağları havalandırmayı başardı ve Galatasaray adına skoru 3-2 yaptı. 

Bu dakikadan sonra oyunu Manchester United yarı alanına yığan Galatarasaray, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 3-3'lük beraberliği yakaladı. Kerem'in golünde asisti takımı adına iki gol atan Ziyech yaptı. 

Maçın geri kalan bölümünde birçok pozisyon yaşansa da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 3-3 berabere sona erdi. 

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 5'e, Manchester United da 4'e yüksetti. 

Grubun son maçında temsilcimiz deplasmanda Kopenhag'la karşılaşacak. Mücadele 12 Aralık'ta Danimarka'da oynanacak. Manchester United ise sahasında Bayern Münih'i konuk edecek.