Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında yarın İspanyol Sevilla'yı konuk edecek.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, ''İlk maç tam da düşündüğüm gibi geçti. İlk 45 dakika taktiksel olarak iyi ve güçlü görüntü sergiledik. Sevilla'dan çok daha iyiydik. İkinci yarı taktiksel olarak iyi değildik. Sevilla 3 pozisyona girdi, 2 gol attı. Biz ilk yarıda 4 pozisyona girdik ama atmayı beceremedik. Sevilla gibi bir takımla oynuyorsanız, fatura ağır olabiliyor. Turu geçmek için gol lazım, bunun için çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

Oosterwolde ve Lincoln yorumu

 ''Jayden Oosterwolde genç bir oyuncu ve ona çok inanıyoruz. Takıma, ortama uyum sağlayacak. Geldiğinde rahatsızlandı ve idman kaçırdı. Bu sürede Lincoln Henrique çok iyi oynadı. O da iyi bir dönemindeydi, sakatlanana kadar. Onu bu performansı benim için sürpriz oldu diyebilirim. Ondan belki de sezon sonuna kadar faydalanamayacağız."

Tecrübeli teknik adam,"Hayal kurmak güzeldir. UEFA Avrupa Ligi'nde güçlü takımlar var. Ben tur tur değerlendiriyorum. Kazanmak için hayal kurmalıyım. Bu kupayı kazanmak için bizden çok daha güçlü takımlar var. Sevilla'yı geçebilmek için hala şansımız var. Tabii ki ilk maça göre işimiz daha zor. İlk maçtan önce beklentilerimiz vardı ama işimiz zor. Fakat inancımız var. Riskin limitlerinde oynamamız gerekiyor. Ancak böyle turu geçebiliriz. İlk golü atmak ideal senaryo olur." dedi.

Jorge Jesus basında çıkan sözleşme haberleriyle ilgili ise ''Fenerbahçe'de kontratım Mayıs ayında bitiyor. Bu yeni bir durum değil. Bunun dışında söylenecek bir şey yok.'' ifadelerini kullandı.