E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş /Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.

E-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi/Spor Elemanı/Kurs Başvuru Ekranından yapınız. Kursa Temel Eğitim Sınavını başarı ile tamamlayan ve Temel Eğitim Sınavından muaf olanlar başvurabilmektedir.

Not: 2008 yılı öncesi mezun olanların Mezuniyet belgelerini aslı gibidir yaparak kurs sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir.

E-Devlet üzerinden kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra bulunduğunuz ildeki Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) Şubesinden 2533 Kurum Kodu Ödemeleri ekranında TC numaranızı belirterek yapılması zorunludur. TC numarası belirtildiğinden ödemeniz gereken ücret sistemde çıkacaktır. Ödeme işlemi Havale veya Eft şeklinde yapılmamalıdır. 
Antrenör Kursuyla ilgili ücret ödeme işleminizi tamamlandıktan sonra Edevlet sisteminden kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını mutlaka kontrol ediniz.  
Kursa katılımlar 50 kişi ile sınırlıdır başvuru sayısı fazla olduğu durumlarda Karate Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen şartları taşıyan kursiyerlere öncelik verilecektir.(7. Madde’nin 3. fıkrası)
Kursun başlamasından 3 Gün önce kursa  kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir.
Kurs kontenjanlarının dolması halinde ileri tarihlerde de kademeler için uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz üzerinden yapılacaktır.
Her kursiyer kendi stilinin 1. Dan sınav sorularından sorumludur.
Kurs Ücreti:

2. Kademe Uygulama Antrenör Kursu: 2.000 TL / EN AZ 2. DAN SAHİBİ OLMAK