Beşiktaş'ta forma giydiği 2015-2016 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Gomez, İstanbul'a gelerek Vodafone Park'ı ziyaret etti. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş'ta unutulmaz izler bırakan Mario Gomez, yenilenen statta ilk golü atan isim de olmuştu. Golcü oyuncunun Beşiktaş Kulübü’ne verdiği röportajın soru ve cevapları şöyle:

Soru: Bu stadyumdaki ilk golü sen attın ve yine buradasın. Ne söylemek istersin?

Cevap : Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum, herkese merhaba, çünkü bu sefer benim için gerçekten çok özel, özellikle bu stadyum. Dün gibi hatırlıyorum. Bu statta ilk gol, ardından atmosfer, keşif stadyumu keşfetmek. Böylece tüm taraftarlar çıldırdı ve benim için sadece çılgın bir andı.

Soru : Bu aşamada senin en unutulmaz anların nelerdi?

Cevap : Bence tüm yıl unutulmazdı benim için çünkü Türkiye şampiyonu olmadan 9 yıl sonra şampiyon olmak. Doğu için, Beşiktaş için gerçekten harika bir yıldı. Süper bir ekibimiz vardı. Takımda büyük bir ruh vardı. Her yıl olduğu gibi muhteşem taraftarlar ve sonra bu güzel yeni stadyum. Yani mükemmel, mükemmel bir yıldı. Sadece bir an değildi, bir yıl böyleydi.

Soru : Keşke Beşiktaş'tan ayrılmasaydım diye düşündünüz mü hiç?

Cevap : Evet, elbette birçok kez. Ama bu hayat ve bu aynı zamanda benim sportif hayatım. Birçok değişiklik yaşadım. Dürüst olmak gerekirse, bu kariyerimin çoğunlukla en güzel yılı olsa bile farklı kulüplerde oynamak iyi oldu. Farklı ülkelerde, farklı kültürleri anlamak ve bu yüzden oynadığım her kulüp hakkında gerçekten mutluyum. Bu yüzden kariyerimden çok mutluyum.

Soru :Tamam, son olarak. Taraftarlarımıza bir mesajınız var mı?

Cevap : Bunun için söyleyecek hiçbir şeyim yok. Bu kulübü seviyorum ve taraftarlar, şehir benim için çok özel. Gerçekten, gerçekten kalbimden bir şey oldu ve her zaman destekleyeceğim. Beşiktaş, taraftarın destekleri, şehir ve özellikle burada stadyumun etrafındaki bu alan, sanki buraya gelmek benim için ev gibi hissettiriyor ve ben her zaman bu duygulara sahip olacağım. Ayrıca, yakında belki bir oyun için geri geleceğim. Bugüne kadar yapamadım çünkü şimdi ailem ve küçük çocuklarımla seyahat etmesi biraz zor ama Beşiktaş her zaman kalbimde olacak.

Bu kadar. Çok teşekkürler.