KURS BAŞVURUSU

Federasyonumuzun 2022 yılı Faaliyet Programında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu 15-20 Ekim 2022 tarihleri arasında Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda (Samsun/Canik) yapılacaktır. Kurs için kayıtlar e-devlet üzerinden yapılacak olup kayıt tarihleri 28 Eylül – 11 Ekim 2022’ dir. Başvurular e-devlette yer alan Spor Bilgi Sistemi modülü içerisinde “Kurs Başvurusu” olarak yapılacaktır. Kursta istenilen belgeler başvuru sırasında sisteme yüklenecektir.

KURS İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Online başvuru sistemi birçok belge ve bilgiyi otomatik olarak çekecektir. Çekilemeyen bilgileri ise katılımcı sisteme yüklemekle sorumludur. (Öğrenim Bilgileri ve Diploma, Adli Sicil Kaydı vb)

DAN DİPLOMALARININ BAŞVURU GEREKMEKTEDİR. (DEFTER VEYA KART RESMİ KABUL EDİLMEMEKTEDİR.)

Adli Sicil Kaydı e-devletten otomatik olarak çekilecektir. Adli Sicil Kaydı/Arşiv Kaydı olanların “Antrenör Olabilir” hukuk görüşü alıp sisteme yüklemesi gerekmektedir. Adli Sicil Kaydı/Arşiv Kaydı olanların kurs başlangıcından 15 gün önce 1 Adet Adli Sicil Kaydı, Mahkeme Kararı ve Dilekçe ile Federasyona başvurması gerekmektedir.

Siyah Kuşak Dan Belgesi sistemden otomatik olarak çekilemediği için belgenin taranıp sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Katılımcının Kursa Gelirken Yanında Bulundurması Gereken Belgeler:

Rsportz Kaydı İçin Yatırılmış (10 Euro) Banka Dekontu

Türkiye Kick Boks Federasyonu Antrenör Kursu Katılım Muvafakatnamesi (Muvafakatnameyi Görmek ve Çıktı Almak İçin BURAYA)

2 Adet Vesikalık Fotoğraf

Sporcu Kimlik Belgesi (Mavi Defter)

ÖDEME:

Kurs Ödemesi Federasyon tarafından gönderilecek onay mailinden sonra yapılacaktır. Kurs ücreti 1. Kademe için 1.000,00 ₺ dir. Katılımcı Online başvurusunu tamamlayıp gelecek onay mailinden sonra Garanti Bankası Şubelerinden, Kurum Ödemelerinden, Spor Federasyonları (3610 Kurum Kodu) ile TC Kimlik Numarasını görevliye söyleyerek ödemesini yapacaktır. Yanlış yapılan ödemelerde kursa katılım sağlayamayacaktır.