Türkiye Futbol Federasyonu, endüstriyel ve ticari lastik şirketi Prometeon ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. İmza töreninde Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella da yer aldı. 

Montella, bir İtalyan şirketiyle yapılan anlaşmanın kendi için büyük mutluluk olduğunu söyledi. 

"Dost iki ülke sadece kültürel olarak yakınlıkla kalmıyoruz aynı zamanda iş hayatına hep daha fazla yakınlaşıyoruz. EURO 2032'yi birlikte organize edecek olmak da önemli bir hedef. Bu hedefe ulaşmış olmak beni mutlu ediyor. Aynı zamanda otobüslerimizin lastiklerinin de emniyette olacağı kesin. Avrupa Şampiyonası'nda önemli başarılara imza atmayı ümit ediyoruz. Lider olarak grubu bitirdik ama bu geçmiş, geleceğe bakmalıyız. Hayallerimiz, arzularımız ve heveslerimiz olacak. Bunlar için sıkı çalışmalıyız. Formumuz en üst düzeyde olmalı. Avrupa Şampiyonası en üst düzey müsabaka. Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Almanya’da sayıları çok fazla. İstikrarlı ilerlemek istiyoruz. Dünya Kupası’na da Prometeon ile yürümek isteriz. Çok mutluyum."

Montella, Arda Güler'le ilgili gelen bir soruya ise "Ben her oyuncumuzla temastayım. Arda’yı da ziyaret ettim. Çalışma arkadaşlarımız da ziyaret etti. Evet çok az oynuyor. Ümit ediyorum ki artık bundan sonra daha fazla oynayabilsin. Çok yetenekli bir oyuncu. Onu dikkatle takip ediyoruz. Fiziksel olarak da durumunu takip ediyoruz. Sadece 20+3 oyuncu davet etme imkanımız var. Fiziksel olarak kim iyi durumdaysa biraz da maç oynamışsa onları davet etme imkanımız olacak." yanıtını verdi.