Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Buruk açıklamalarında şunları dile getirdi:

"En büyük korkum sakatlıklardı. Maalesef şu anda onu yaşıyoruz.  Maalesef Sergio'nun bileği döndü. Icardi, topuk pası verirken arka adalesinde zorlanma oldu. Bugün durumu belli olacak.

"İlk düşüncemiz transfer değil"

Oynayacağımız hazırlık maçları, az şans bulan oyuncular açısından önemli olacak. 5 tane maç düşünüyoruz, 4'ü güncellendi. Bir 5. maç için de çalışma devam ediyor. Arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu sene, böyle bir sene. Adapte olmamız gerekiyor, olacağız.

Aradan önceki ivmeyle devam etmeyi isterdim ama lig başladıktan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Tek korkum, bu dönemde sakatlık olması.

Transfer için çalışmalar yapılıyor. İlk transferimizin kendi içimizden olmasını bekliyorum. Kendini net olarak gösterememiş oyuncularımız var.

"İyi hazırlanmak durumundayız"

İlk düşüncemiz transfer değil. Benim ilk düşüncem elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmek. Kadro genişliğinden dolayı çok fazla transfer düşünmüyoruz.

"Biz sadece sonuca çeviremiyorduk. Son 2 maçta kazanıp Başakşehir maçına daha özgüvenli çıktık. Bunun da etkisini görüyorum. Birçok çalışma yapsanız da oyuncunun saha içindeki tercihi daha önemli oluyor. Başakşehir maçında her şey mükemmeldi.Zor bir fikstürdü. Ligin kalan bölümüne iyi hazırlanmak durumundayız."

Detaylar geliyor...