Başvuru için;

E-Devlet  -Kurumlar  -Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git) -Spor Elemanları -Kurs Başvuruları adımları takip edilerek sisteme giriş sağlanacaktır.
Başvuru tamamlandıktan sonra, Kurs ücreti (565₺) e-devlet üzerinden gelen referans numarası veya TC kimlik numarası ile TEB Bankası şubelerinden yapılacaktır.
Bu ödemeler dışında hiçbir şekilde HAVALE-EFT ödemeleri KABUL EDİLMEYECEKTİR.
KURSA BAŞVURACAK ANTRENÖRLERDE ARANACAK ŞARTLAR

Adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 1. Kademe veya Üst kademe Antrenörlük Temel Eğitim Sınavından başarılı olanlar,
Üniversitelerin spor bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarından lisans mezunu olanlar,
Şartları sağlayan adaylar e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden başvurularını yaparlar.
*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor silgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

BÜTÜNLEME

*19.12.2019 tarihinden sonra açılan 1.kademe kurslarından bütünlemeye kalan kursiyerler, kaldıkları ders/derslerden bütünlemeye başvurularını;

E-Devlet  -Kurumlar  -Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git) -Spor Elemanları -Bütünleme Başvuruları adımları takip edilerek yapılacaktır.
* Bütünleme başvurusunu tamamlandıktan sonra, Bütünleme ücreti (175₺) e-devlet üzerinden gelen referans numarası veya TC kimlik numarası ile TEB Bankası şubelerinden yapılacaktır.