Portekizli yıldız futbolcunun Cristiano Ronaldo'nun açıklamalarının yankıları sürerken röportajdan yeni bir kesim daha yayınlandı.

37 yaşındaki futbolcu, kariyeri ile ilgili  "En fazla 2 veya 3 yıl daha oynamak istiyorum. 40 yaşında bitirmek istiyorum, bu iyi bir yaş. Geleceği bilmiyorum. Bazen hayatınız için tek bir şey planlarsınız ama hayat dinamiktir ve ne olacağını asla bilemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Ronaldo, Arjantinli yıldız Messi ile ilgili ise "Messi muhteşem bir oyuncu. 16 yıldır aynı sahneyi paylaşıyoruz. Dolayısıyla onunla harika bir ilişkim var. Onunla takım arkadaşı gibiyim. Benim hakkımda konuşma şeklinde her zaman saygı duyduğum bir insan." yorumunu yaptı.

 ''Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor''

''Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim. Kariyerime saygı duyduğunuz için beni Manchester City'ye karşı oynatmıyorsunuz ama Tottenham'a karşı üç dakika oyuna almak istiyorsunuz. Bu hiç mantıklı değil. Erik ten Hag, beni sevdiğini falan söylüyor ama bunlar yüzde 100 sadece basın için. Bana saygınız yoksa benim de size asla saygım olmaz. Manchester United, kulübün sahiplerinin umrunda değil. Geri döndüğümden beri Glazers ailesi ile konuşmadım. Manchester'ın bu yapıyla önümüzdeki 2-3 yıl boyunca oyunun zirvesinde olması çok zor.''

Ronaldı, "Şu anda odak noktam Dünya Kupası ve Portekiz Milli Takımı. Dünya Kupası'ndan sonra ne olur bilmiyorum ama daha önce de söylediğim gibi taraftarlar her zaman kalbimde olacak.'' dedi. 

Yıldız futbolcu, Suudi Arabistan'dan 350 milyon euroluk teklif geldiği iddiasıyla ilgili ise ''Evet bu doğru ama dürüst olmak gerekirse burada mutluydum ve harika bir sezon geçirmek için motive olmuştum." açıklamasını yaptı.