Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde düşme hattındaki Siltaş Yapı Pendikspor, Beşiktaş'ı ağırladı.

İki Portekizli teknik direktörü karşı karşıya getiren müasabakadan ev sahibi ekip, 4-0 galip ayrıldı.Pendik Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Siltaş Yapı Pendikspor, ara transferde Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Umut Nayir'iın 4. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Beşiktaş oyuncu değişiklikleriyle rakibi karşısında daha baskılı oynamaya çalışsa da golleri ev sahibi Pendikspor buldu.

70. dakikada Halil Akbunar ile skoru 2-0 yapan kırmızı-beyazlılar, 74'te ara transferde Kayserispor'dan renklerine bağladığı Mame Thiam ile farkı 3'e çıkardı: 3-0Siltaş Yapı Pendikspor, 82. dakikada Nuno Sequeira ile farkı 4'e yükseltti: 4-0Kalan sürede skor değişmedi ve Pendikspor, güçlü rakibini 4-0 mağlup etti.

Yeni teknik direktörü Portekili Fernando Santos ile ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş, 35 puanda kaldı.8 hafta sonra galip gelen düşme hattındaki Siltaş Yapı Pendikspor ise puanını 19'a çıkardı. Portekizli teknik direktör Ivo Vieira'nın çalıştırdığı kırmızı-beyazlılar, bu farklı galibiyetle kümede kalma umutlarını da tazeledi.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.