Her yıl düzenli olarak beden eğitimi öğretmenlerine hizmetiçi eğitim verilirken bu sene OBESİD in kaldırılmasıyla Beden Eğitimi öğretmenlerine yönelik mesleki hizmetiçi eğitime yer vermedi.



2012 Hizmetiçi eğitim Planını indirmek için tıklayınız...



MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki gelişim Destekleme Grup Başkanlığı, Geçen yıl Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik bir çok seminer vermişti. Bu sene OBESİD in kaldırılmasıyla birlikte beden eğitimi öğretmenleri unutuldu. Beden eğitimi öğretmenlerine Mesleki gelişimlerine yönelik hiçbir seminer verilmedi. Peki kurum kaldırıldı diye Beden eğitimi Öğretmenleri unutuldu mu? Geçen yıl ki hizmet içi eğitim planına baktığınızda MEB büyük bir hata yaptığını göreceksiniz. Diğer branş öğretmenlerine mesleki alanda hizmetiçi eğitim verilirken beden eğitimi öğretmenlerine yönelik herhangi bir hizmetiçi eğitime verilmedi!




2011 Hizmetiçi eğitim Planına indirmek için tıklayınız...




Hizmet içi eğitimin neden verilmediğini öğrenmek istiyorsanız yada Hizmet içi eğitim verilmesini istiyorsanız aşağıdaki linkten online olarak başvuru yapabilirsiniz.




http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx




Özel Haber
www.bedenegitimi.gen.tr