SPOR VE YAŞAM DERGİSİ'NİN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DERGİLERİNDEN BİRİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ ?

İSTATİSTİKLER : 81 İl, sosyal hesaplarda 75 bin takipçi, sitelerde 153 bin üye, 7500 traj, 7550 dergi abonesi, yapılan paylaşımlarla aylık 1 milyon kişiye erişim, 32 sayı, ve dergide 8. yıl..

Spor ve Yaşam Dergisi 2012 yılından bu yana beden eğitimi ve spor alanında çalışmalarını yürütmektedir. Hiç bir zaman ticaret ve kar amacı olmayan dergimizin asıl çıkış amacı beden eğitimi öğretmenlerini tek bir çatıda toplamak, haklarına sahip çıkarak basında, sosyal medyalarda onların sesi olmak ve alanımızda kaynaklar üreterek beden eğitimi ve spor derslerinin daha verimli işlenmesini sağlamaktır. Sizlerden destek ne kadar çok gelirse bizim sesimiz basında o kadar gür çıkar ve haklarımıza sahip çıkabiliriz. unutmayalım ki ''BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR''. Malesef ki imkanlarımız kısıtlı ve derslerimize idareciler tarafından gereken önem verilmiyor. Bir çok malzeme eksiğimiz, bütçe sıkıntımız olduğundan dersler istediğimiz şekilde geçmiyor. Fakat tüm bu sıkıntılar arasında dergimiz tüm beden eğitimi öğretmenlerimizin imdadına koşuyor. Verimli bir öğretmen mi olmak istiyorsunuz ?

O halde birlikte inceleyelim...

SPOR VE YAŞAM DERGİSİ İLE NELER YAPILABİLİR?

Havalar olumsuz iken sınıfta akıllı tahtada branşlarla ilgili eğitim DVDlerimiz ile ders işleyebilir, kendizi geliştirebilir ve sınıfta işlenen dersleri daha zevkli hale getirebilirsiniz.
Verdiğimiz büyük boy eğitici spor posterleri ile spor odanızı ve spor panonuzu süsleyebilir, spor sokağı,spor köşesi oluşturarak öğrencilerinizin branşlar hakkında bilgi sahibi olmasına katkıda bulunabilirsiniz.
Her sene eylül ayındaki dergimizle birlikte vermiş olduğumuz beden eğitimi doküman DVD sayesinde hiç kimseye ihtiyacınız olmadan 1 yıllık bütün evrak ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
Beden eğitimi DVD'si içeriğinde yer alan akıllı tahta dokümanları, bulmacalar, eğitsel oyunlar, çeşitli videolar, çalışma yaprakları ile  teorik anlamda her kaynağa sahip olur, dersini hakkıyla işleyen bir öğretmen modeli olursunuz.
Dergimizn her sayısında yer vermiş olduğumuz zengin içeriklerle spor alanında bilgilerinize bilgi katarak, yeni gelişmelerden ve konulardan haberdar olur, kendinizi güncellersiniz.
O Halde sizlere bir çok imkan sunmaya çalışan dergimizin daha verimli ve güzel çalışmalar yapması için #dergimizesahipçıkalım

1 yılda 90 TL ile hiç birşey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanırsınız.


SPOR VE YAŞAM DERGİSİ HAKKINDA

Dergimizin 1 yıllık abonelik ücreti tüm kargolar dahil sadece 90 TL’dir.
3 ayda bir olmak üzere (eylül-aralık-mart-mayıs ) yılda toplamda 4 adet dergi , 4 adet dvd ve 4 adet poster dağıtımı yapılır.


Her dergiyle beraber 1 adet akıllı tahtada kullanabileceğiniz ve ders işleyebileceğiniz branşların oyun kuralları ve drilleri EĞİTİM DVD’Sİ


1 adet eğitici büyük boy Spor Posteri gönderilir.


Üyelerimiz için her sene başı eylül ayındaki dergimizle birlikte YENİ MÜFREDATA VE YENİ SİSTEME UYGUN olarak BEDEN EĞİTİMİ DOKÜMAN DVD’si hediye edilir.

 

Dergimizin 32. sayısı 

 

Dergimizle birlikte hediye edilen poster

 

Dergimizle birlikte hediye edilen Türkiye'De bir ilk HD kalite, türkçe seslendirme 2019 Spor Olayları eğitim DVDsi

 

 

 

 

ABONELERE ÖZEL EKSTRA KAMPANYALAR !!!

Bu zamana kadar çıkmış olan 21 adet (11 DVD biçiminde ) branşlarla ilgili eğitim DVD setimiz 100 TL yerine dergi abonelerimiz için sadece 50 TL! 

 

POSTER SETİ KAMPANYASI 


10 adet 50*70 cm boyutlarında büyük poster seti kargo dahil 30 tldir. Posterlerimizi ayrıntılı olarak bu linkten inceleyebilirsiniz. 

http://www.bedenegitimi.gen.tr/haber/spor-panosu-odasi-ve-sokagi-icin-buyuk-boy-poster-h1613.html 

 

Dergimize abone olmak için adınızı soyadınızı adres ve telefon numaranızı 0507 014 0808 hattımıza whatsapptan mesaj atabilirsiniz ve ya telefon ile görüşebilirsiniz. 

Gönderimlerimiz PTT kargo ile yapılmaktadır. Kapıda ödeme imkanımız bulunmaktadır. Yalnız 2 tl kapıda ödeme ücreti bulunmaktadır. Ayrıca aşağıdaki hesap numaralarımızdanda ödeme yapabilirsiniz herhangi bir ek ücret bulunmamaktadır. 

Ziraat Bankası:
Yaşam ve Spor Yayıncılık Reklam Bilgisayar Bilişim Tic. San. Ltd. Şti.

Gaziantep Değirmiçem Şubesi
Şube Kodu: 1904
Hesap No: 84280594-5001
IBAN: TR640001001904842805945001

PTT Posta Çeki Hesabımız:
Yaşam ve Spor Yayıncılık Reklam Bilgisayar Bilişim Tic. San. Ltd. Şti.
Posta Çeki No: 14708901