Hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor mücadeleye, Uğurcan, Hüseyin, Hugo, Arif, Siopis, Gbamin, Bakasetas, Trezeguet, Abdülkadir, Visca, Umut 11'iyle başladı.

Maçın hemen başında 3. dakikada Trezeguet ile Trabzonspor öne geçti. Golden 4 dakika sonra ise Crystal Palace, Odsonne Eduard'la skora tekrar dengeyi getirdi.

Mücadelenin 23. dakikasında ise bordo-mavili ekip Umut Bozok'un kaydettiği golle üstünlüğü elde etti. İlk 45 dakikanın kalan bölümünde başka gol olmazken devreye Trabzonspor 2-1 önde girdi.

Karşılaşmanın 63. dakikasında ise Crystal Palace, Jean Philippe Mateta ile skorda tekrar dengeyi sağladı. Kalan sürede başka gol olmazken mücadele 2-2 sona erdi.

Antalya'daki ilk maçında Hull City ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ikinci maçından da beraberlikle ayrılmış oldu.

Bordo-mavililerde Denswil, Naci Ünüvar, Muhammet Taha Tepe, Yusuf Erdoğan, Doğucan Haspolat, Bruno Peres, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Taha Altıkardeş, Caner Uzun ve Engin Poyraz ikinci yarı süre alan isimler oldu.

Karşılaşmayı Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan da izledi.

Maç öncesi taraftarlar arasında dostluk görüntüleri

Karşılaşma öncesinde iki takım taraftarı, dostluk görüntüleri verdi.

Müsabakayı tribünden az sayıda taraftar izledi. Crystal Palace takımının kamplarını takip eden İngiliz taraftar Andy Carey, Trabzonspor taraftarı Muhammet Yıldız ile forma değiştirdi.

İki taraftar, forma değişiminin ardından birbirine sarılarak başarı diledi.

Bordo-mavili takım, liglere verilen aradaki son hazırlık maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.