Pendik Belediyesinin organize ettiği 6 branşta profesyonel antrenörün bulunduğu ve şuanda 65 öğrenciyle çalışmalarını sürdüren İstanbul-Pendik’teki spor akademisiyle anlaşmış bulunmaktayız. Bu kurs maddi anlamda hiç bir şey talep etmeden kazansa da kaybetse de tamamen yetenek sınavları sonuna kadar ücretsiz kurs verecektir.  Neticede hiç bir maddi kaygı güdülmeden amacı yalnızca hizmet olan bu organizasyonun spor salonu, servis imkanı, forma gibi bütün ihtiyaçlarının belediye tarafından temin edildiği düşünüldüğünde gerçekten durumu olmayan her öğrenciye yardım edeceği yadsınamaz gerçektir.
Bu organizasyon kuşkusuz ki bu işe gönlünü vermiş kişiler tarafından organize edilmiştir. Ancak; böyle bir organizasyon ne kadar düşünülürse düşünülsün belediye ve milli eğitim bakanlığı gibi büyük kurumların dikkatini çekmek için en ön saflarda bunun için çok büyük emek sarf edilmesi gerekmektedir. Biz bütün emek sarf edenlere ve bizlere bu güzel hizmeti hoş bir sunumla anlatan Ömer Akın hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

AMAÇ
Sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmek, çocuk ve gençlerimizi spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, üniversitelerin beden eğitimi spor yüksekokulu (BESYO) bölümlerine, spor liselerine, askeri lise sınavlarına ve polis koleji sınavlarına ilçemizde  örgün eğitime devam eden veya mezun olmuş öğrencileri ücretsiz kurslarda eğitim almasını sağlamak.
BAŞVURU İÇİN;

Ömer Akın: https://www.facebook.com/profile.php?id=569092402
0505 920 58 40
Destek Sağlayanlar; Pendik Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Spor Bakanlığı