Bu kursa katılabilmek 29 Ağustos 2017 Salı günü mesai bitimine kadar istenen belgelerin Federasyonumuz un Ankara Merkez Ofisi ne bizzat veya posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

 

Kursun açılabilmesi için katılımcı sayısının  en az 40 kişiye ulaşması gerekmektedir. Belirtilen katılımcı sayısına ulaşmayan kurs ileri bir tarihe ertelenecektir. Kursla ilgili koşullar ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

 

Duyurur, başarılar dileriz. 

 

ÜÇÜNCÜ KADEME KIDEMLİ ANTRENÖR KURSU BAŞVURU KOŞULLARI

 

1- İkinci Kademe Antrenör Belgesine sahip olmak,

2- İkinci Kademe Antrenör Belgesinin düzenlenme tarihinden itibaren en az iki tam sezon voleybol antrenörlüğü yapmış olmak ve bu süre içerisinde Federasyon un düzenlediği ya da onayladığı en az iki gelişim seminerine katılmış olmak.

 

ÜÇÜNCÜ KADEME ANTRENÖR KURSU BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER

 

1- İkinci Kademe Antrenör belgesinin aslı,

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- Sağlık raporu (Sağlık Ocaklarından alınabilir),

4- Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden 6 aydan fazla ceza almadığına dair yazı (aslı),

5- Cumhuriyet savcılığından iyi hal kağıdı (e-devletten alınan sabıka kaydı geçerlidir),

6- İki adet son altı ay içinde çekilmiş vesikalık orijinal fotoğraf (erkek adaylar için sakalsız ve kravatlı olacaktır),

7- Öğrenim durumu belirten mezuniyet belgesi fotokopisi,

8- İki adet seminer belgesi fotokopisi,

9- Müsabaka cetvelleri (sezonlara göre ayrılmış olması gerekmektedir)

10- Federasyonumuz un  Garanti Bankası Anafartalar Caddesi Şubesinde bulunan TR20 0006 2000 7110 0006 2957 92IBAN numaralı  hesabına Üçüncü Kademe Kıdemli Antrenör kursu için 600,00 TL yatırıldığına dair banka dekontunun aslı, (banka dekontunda antrenör kademesi, adı soyadı ibareleri belirtilecektir)

11-  Kursa katılmak istenildiğine dair dilekçe (Tıklayınız)

 

ÖNEMLİ NOT-1: Kursun başvuru koşulları arasında ikinci maddede belirtilen en az iki yıl çalışmış olma koşulunun sağlanması için aşağıdaki maddelerden en az bir tanesinin yerine getirilmiş olması gerekmektedir.

 

- Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorileri ve bölgesel lig müsabakalarıyla ilgili çalışmaları için her sezon en az 5 (beş) müsabaka cetveli,

 

- Deplasmanlı liglerdeki çalışmalarını her sezon için en az 10 (on) müsabaka cetveli ile belgelemek.

 

ÖNEMLİ NOT-2: TVF Antrenör Eğitim Talimatının 23.5 maddesi gereğince toplam millilik sayıları 25-99 arasında olan sporcular yukarıdaki koşullar aranmaksızın 3. Kademe Kıdemli Antrenör Kursuna kabul edilirler.

 

ÖNEMLİ NOT-3: Kurs programı teorik ve uygulamalı derslerden oluşmaktadır. Kurs programında yer alan uygulamalı derslere spor kıyafeti ile katılmak zorunludur.

 

ÖNEMLİ NOT-4: Daha önce açılan birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü kademe antrenör kurslarında bütünlemeye kalan kursiyerler; 17 Eylül 2017 Pazar günü 09.00-12.30 saatleri arasında bütünleme sınavına katılabileceklerdir. Bütünleme sınavına katılacak kursiyerlerin, bütünleme sınavına girmek istedikleri ders/dersleri belirten dilekçeleriyle birlikte (Tıklayınız) Federasyonumuz un Garanti Bankası Anafartalar Caddesi Şubesinde bulunan TR20 0006 2000 7110 0006 2957 92 IBAN numaralı hesabına bütünleme sınavı için (tüm dersler için) 20 TL yatırarak, hem dekontu hem de dilekçeyi 11 Eylül 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Federasyonumuz un Ankara Merkez Ofisi ne göndermeleri gerekmektedir. 


TVF