Konya için tıklayınız...

Kahramanmaraş için tıklayınız...

Giresun için tıklayınız...

Bursa için tıklayınız...

Detaylı bilgi için tıklayınız...

Aday Yüzme Hakem Kursuna Katılacaklarda aranan şartlar ve belgeler:
1. T.C. vatandaşı olmak,

2. Fotoğraf (2 adet 4,5 x 6 cm vesikalık son 6 ay içinde çekilmiş)

3. En az lise ve dengi okul mezunu olmak, (Mezuniyet Belgesi veya Diploma fotokopisi / e-devlet kaydı olabilir)

4. “18 yaşından küçük, kurs başvuru tarihinde yıl itibariyle (2022 yılı için 1972. 2023 yılı için 1973 yılı dikkate alınacaktır) 50 yaşından büyük olmamak (Nüfus cüzdanı fotokopisi)”

5. Sağlık durumu hakemlik yapmaya uygun olmak, Sağlık Raporu (Aslı) Aile Hekimi, Özel yada Devlet hastanesinden

6. Federasyonların Ceza Kurullarından 6 ay veya daha fazla ceza almamış olmak, (GSİM den ceza yazısı / e-devlet kaydı olabilir)

7. Ağır hapis veya bir yıldan fazla yahut yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasıyla hükümlü bulunmamak. (Sicil kaydı / e-devlet kaydı olabilir)

8. Kurs Katılım Taahhütname Formu imzalı (2 adet)

9. Kişisel ve posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecek ve ücret alınmayacaktır. Başvurular TYF portalı üzerinden yapılacaktır. İstenen belgeler de portal üzerinden eklenecektir. Kurs katılım ücreti 300 TL olup, TYF portalı üzerinden yatırılacaktır

10. Olağanüstü haller dışında, kursa başvuru yapanlara ücret iadesi olmayacaktır.

NOT: 1-Kursların yapılacağı illerde Covid-19 salgını vb. gibi olağanüstü durumlar olması halinde uygulanan “PANDEMİ KURALLARI KAPSAMINDA” olabilecek tarih değişikliklerinde, Kursların belirlenecek bir başka tarihe ertelenmesi durumunda; Kursiyerler Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından belirlenecek tarihteki kursa katılacaktır. Şayet katılmazsa herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.