Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Skoru iki puan kaybı olarak görüyorum. Oyundan da mücadeleden de memnun değilim. Kazanabilirdik, sonunda kaybedebilirdik. Hiç daha kaleye gelmemişken eğer gol yerseniz oyun anlayışınız, geriye düştükten sonra sadece oyun anlayışınız değil başka şeyler de değişiyor. Zamanında golü bulduk ama golden sonrasını getiremedik, Maçı 2-1 kazansaydık da oyundan, mücadeleden memnun olmadığımı söyleyecektim” dedi.

Maç saatiyle ilgili yaşanan tartışmalara da değinen Terim, “Bizim adımıza hiçbir münakaşa yaşanmadı. Olayı başka yere çekmenin bir manası yok. Yani federasyonun her verdiği karar doğru mu? Buna çok itiraz ettiniz, bunu anlamadım. Erzurum’da sabah, akşam, öğlen oynadık, oynamaya devam edeceğiz. Ama birden bire herhalde hoşlarına gitti. Sahanın orta kısımları fena değildi, kale önleri kötüydü. Hava da, saha da oynamaya elverişliydi. Biz kulüp olarak saat değişikliği olursa daha mantıklı olur dedik. Yoksa şu münakaşayı yapanlar veya altını ısıtanlar bizim iki gün sonra, 48 saat sonra gelirken Avrupa’dan dönüp maç oynadığımız saatleri yapmıyorlar. Erzurum’la, Erzurumspor’la, sahayla işimiz yok. tam tersi her sahada oynarız, kaybedersek tebrik eder gideriz” diye konuştu.

Liderle puan farkının açılmasının da önemli olmadığını belirten Terim, 8 de kapanır 18 de kapanır” dedi.

Diagne’nin adaptasyon sürecinde olduğunu ifade eden Terim, “Sakatlıktan çıktı. Puan kayıplarında oyuncu kaybedenlerden değiliz, puanı kaybederiz ama oyuncuları kaybetmeyiz. Diagne de başkası da bizim oyuncumuzdur. İyi oynamamış olabilir. Daha çok maçımız var, onlar da oynayacaklardır” diye konuştu.

trtspor