2021 yılı Faaliyet Programında yer alan 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu 12-17 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İsmet Iraz Taekwondo Spor Salonu’ nda (19 Mayıs Spor Kompleksi/Ulus) yapılacaktır. Kurs için kayıtlar e-devlet üzerinden yapılacak olup kayıt tarihleri 22 Haziran – 05 Temmuz 2021’ dir. Başvurular e-devlette yer alan Spor Bilgi Sistemi modülü içerisinde “Kurs Başvurusu” olarak yapılacaktır. Kursta istenilen belgeler başvuru sırasında sisteme yüklenecektir.

KURS İÇİN GEREKLİ BELGELER:

- Online başvuru sistemi birçok belge ve bilgiyi otomatik olarak çekecektir. Çekilemeyen bilgileri ise katılımcı sisteme yüklemekle sorumludur. (Öğrenim Bilgileri ve Diploma, Adli Sicil Kaydı vb)

- Adli Sicil Kaydı e-devletten otomatik olarak çekilecektir. Adli Sicil Kaydı/Arşiv Kaydı olanların “Antrenör Olabilir” hukuk görüşü alıp sisteme yüklemesi gerekmektedir. Adli Sicil Kaydı/Arşiv Kaydı olanların kurs başlangıcından 15 gün önce 1 Adet Adli Sicil Kaydı, Mahkeme Kararı ve Dilekçe ile Federasyona başvurması gerekmektedir.

- Siyah Kuşak Dan Belgesi sistemden otomatik olarak çekilemediği için belgenin taranıp sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

- Katılımcının Kursa Gelirken Yanında Bulundurması Gereken Belgeler:

- Türkiye Kick Boks Federasyonu Antrenör Kursu Katılım Muvafakatnameyi indirmek için tıklayınız... 

- Covid-19 Test Sonucu (Son İki Gün İçerisinde Alınmış Olacaktır)

- HES Kodu

- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

- Sporcu Kimlik Belgesi (Mavi Defter)

 

ÖDEME:

Kurs Ödemesi 1. Kademe için 1.000,00 ₺ dir. Katılımcı Online başvurusunu tamamlandıktan sonra Garanti Bankası Şubelerinden, Kurum Ödemelerinden, Spor Federasyonları (3610 Kurum Kodu) ile TC Kimlik Numarasını görevliye söyleyerek ödemesini yapacaktır. Yanlış yapılan ödemelerde kursa katılım sağlayamayacaktır.