2011–2012 Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Spor Yarışmaları; Uluslararası Oyun Kuralları, Spor Genel Müdürlüğü mevzuatı, Spor Federasyonlarının Müsabaka Talimatları, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Yarışma Talimatı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanan Protokol esas alınarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince gerçekleştirilecektir.




1. Genel hükümler ve talimatlar sitemizden 28 Kasım 2011 tarihinde yayınlanacaktır.




2. İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Başkanlığı’ndan alınacak onay ile 30 Kasım 2011 günü mesai bitimine kadar İl Okul Sporları Organizasyonu Tertip Komitesi oluşturulacaktır.




3.  İl Okul Sporları Organizasyonu Tertip Komitesi; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Başkanlığında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü müdür yardımcısı veya şube müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor şube müdürü, Okul Sporları Federasyonu temsilcisi, ilgili spor dalı federasyon temsilcisi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce görevlendirilen uzman (sportif eğitim uzmanı, spor uzmanı veya şef) ile Milli Eğitim tarafından görevlendirilen beden eğitimi öğretmeninden oluşacaktır.




4. Okulların müracaatları 7 Aralık 2011 tarihine kadar komisyon tarafından alınacaktır.




http://www.sgm.gov.tr/okulspor/duyurular/duyuru.htm




Böylelikle sitemizin yapmış olduğu açıklamaya iki gün sonra cevap geldi ve spor faaliyetlerinin akıbeti belli olmuştur. İşte yazımız:


http://www.bedenegitimi.gen.tr/Ozel-Haber/Okul-Spor-Faaliyetlerinin-akibeti-belli-degil_-3122.htm